نام کامل:محمدرضا اکبری,نام مستعار:شرکت مهندسی فراز تصفیه.آدرس سایت:www.iwater.ir.همکاران:Arman Web

مرا بخاطر بسپار

ورود
FaceBook  Twitter  Google Plus

دستگاه های آب قلیایی جهت قلیایی نمودن آب از یک فیلتر و چند پلیت تشکیل شده اند . فیلتر در ابتدا آب را تصفیه و سپس از طریق پلیت های موجود آب را قلیایی می نماید . قلیایی نمودن آب بستگی به تعداد پلیت ها دارد هر چه تعداد پلیت ها بیشتر باشد در نتیجه دستگاه با قدرت بیشتری آب را قلیایی مینماید .

بخش های مختلف دستگاه آب قلیایی :

دستگاه های آی واتر تولید کننده آب یونیزه قلیایی ، آب اسیدی و آب خنثی می باشند .

آب یونیزه قلیایی :

تعداد سطح های تولیدی آب قلیایی بستگی به مدلی دارد که انتخاب می نمایید . دستگاه ها برای تولید آب قلیایی سطح های مختلفی دارند و هر کدام از این سطح ها بر طبق نیاز مصرف کننده اب قلیایی در سطح مد نظر را تولید می نماید ، که در این مقاله برای یک دستگاه آب قلیایی کامل که چهار سطح را تولید می نماید توضیح داده شده است .

مصارف سطح های مختلف آب قلیایی :

سطح قلیایی شماره یک :

برای شروع آشامیدن از سطح قلیایی یک که سطح pH ضعیفی است ، آغاز نمائید   ( pH 7.5 ~ 8.5 ) استفاده از این سطح آب قلیایی را تا دو هفته ادامه دهید .

 

 

 

 

سطح قلیایی شماره دو :

بعد از مدت دو هفته مصرف آب قلیایی در سطح یک  ، می توانید برای آب آشامیدنی از آب قلیایی سطح شماره دو مصرف نمایید تا میزان آنتی اکسیدان بیشتری را جذب کنید و از خواص بیشتری بهره مند گردید  ( pH 8 ~ 9 )   . از این سطح آب قلیایی می توانید برای پخت برنج استفاده نمایید .

سطح قلیایی شماره سه :

این سطح متداولترین مصرف آب قلیایی آشامیدنی را برای کسانی که آب قلیایی در سطح های یک و دو قلیایی را مصرف کرده اند ، دارد( pH 8.5 ~ 9.5)  از این سطح تولیدی آب قلیایی برای درست کردن چای و قهوه نیز می توان استفاده نمود .

 

 

 

 

سطح قلیایی شماره چهار :

از آب قلیایی در سطح چهار ( pH 9.5 ~ 10)  برای شست و شوی میوه و سبزیجات و همچنین پختن غذا می توان استفاده نمود . در صورتیکه سیستم گوارش با خوردن آب های یونیزه قلیایی یک تا سه تطبیق داشته باشد ، خوردن آب قلیایی در سطح چهار دارای قدرت بالایی در دفع سموم بدن دارد .

 

آب اسیدی :

تولید آب اسیدی هم در دستگاه ها بستگی به مدل دستگاه دارد که قادر به تولید چند سطح آب اسیدی می باشد . که این بخش از آب اسیدی ضعفیم تا قوی دسته بندی می شود .

مصارف سطح های مختلف آب اسیدی شده :

 

 

 

 

سطح اسیدی شماره یک :

آب اسیدی ضعیف برای شستشوی دهان و دندان و نیز پاکسازی مورد مصرف داشته و دارای ( pH 6.5 ~ 5.5 )  می باشد .

 

 

 

سطح اسیدی شماره دو :

آب اسیدی در این سطح دارای  ( pH 6 ~ 5.5 )  بوده و برای پاکسازی  صورت و رفع چین و چروک موثر است .

سطح اسیدی شماره سه :

آب اسیدی در این سطح دارای  ( pH 5.5 ~ 5 )  برای تمیز نمودن سطوح آشپزخانه و سینک کاربرد دارد .

ا

 

 

 

سطح اسیدی چهار :

استفاده از این سطح (pH 5) برای مصارف استرلیزه نمودن است .

آب خنثی :

همه ی دستگاه های آی واتر دارای یک سطح آب خنثی ( تصفیه شده )  هستند که این آب از طریق فیلتر دستگاه تولید می شود .

مصارف آب تصفیه شده :

زمانی که مصرف کننده دستگاه آی واتر بخواهد دارو مصرف کند و همچنین در هنگام غذا خوردن باید از آب خنثی که همان آب تصفیه شده است استفاده نماید .

 

تصفیه آب ، دستگاه تصفیه اب ، آب قلیایی ، آب یونیزه

 

 

برای ارسال نظر کلیک کنید
  • نظری ارسال نشده است

نشان شده ها

  • نظری ارسال نشده است

مورد علاقه ها

  • نظری ارسال نشده است
گواهینامه ها

001.jpg002.jpg003.jpg004.jpgGMP-Certificate.jpgNRTL.jpg

Twitter Phone Facebook Rss
Faraztasfieh
Alka Water