مصارف آب یونیزه قلیایی  و آب یونیزه اسیدی آی واتر  iWater (آب هوشمند)

دستگاه آب یونیزه آی واتر iWater (آب شفابخش)، هم آب اسيدي و هم آب قليايي توليد مي كند. هر دو آب، داراي مزايايي هستند. آب قليايي براي نوشيدن، شستن سبزيجات و پخت و پز ايده آل است. اجزاي آنتي اكسيداني آن ( ORP )  سلامت را ارتقا داده و باعث كندي روند پيري مي شود.

همانطور که می دانیم آب اسیدی نمی بایست نوشیده شود.خواص قابض آب اسيديiWater در pH= 4 – 6  براي تميز كردن پوست ايده آل است. آبكشي با آب اسيدي آی واتر iWater (آب هوشمند)، بر روي موهاي شما معجزه خواهد كرد. آب اسيدي به پوست سر كمك مي كند تا لايه ها را كمتر كند(كاهش پوسته سر) و موها را براق مي كند.

آب اسيدي قوي براي تميزكاري بي نظير است و با آن مي توانيد سطوح سخت منزلتان، مسواك تان و حتّي دستتان را فوق العاده تميز كنيد، آب اسیدی حتّي مي تواند به عنوان دهانشويه استفاده شود.

میکرو خوشه ای شدن مولکول های آب چه تاثیری بر خواص آن دارد؟

مولكول هاي آب استاندارد، متمايل به خوشه شدن مولكول ها در گروه هاي 16 – 13 مولكولي است. روند يونيزاسيون، اين خوشه هاي بزرگ آب را شكسته و مولكول ها را از هم جدا مي كند و خوشه هاي كوچكتر 6 – 5 مولكولي به نام "ميكروخوشه" را توليد مي كند. اين "ميكروخوشه ها" بسيار راحت تر، از سطح سلول جذب مي شوند. اين اتفاق باعث پيشرفت در غذا و آبرساني به سلول ها مي شود. هم چنين با استفاده از آب یونیزه قلیایی آی واتر iWater (آب شفابخش) دفع سموم و اسيدها از سلول ها  آسان می شود.

پخت و پز با آب یونیزه قلیایی آی واتر iWater ( آب هوشمند)(بخش سوم)

قهوه آماده شده با آب قليايي آی واتر iWater ( آب هوشمند)، باعث می شود تا شما قهوه كمتري استفاده كنيد، در عوض همان طعم و غلظت را داشته باشيد. طعمي ملايم و تجربه اي دلپذیر جايگزين طعم تلخ آن مي شود.

هم چنین برای کاستن میزان اسيديته آبميوه ها و قندشان مي توانيم آنها را با آب یونیزه قليايي آی واتر  iWater (آب شفابخش) مخلوط كنيم.

پخت و پز با آب يونيزه قلیایی آی واتر iWater ( آب هوشمند) (بخش دوم)

جهت پخت برنج با آب یونیزه قلیایی آی واتر iWater ( آب هوشمند) ، اول برنج را با آب یونیزه قليايي آی واتر iWater  (آب هوشمند) با درجه قليايي 1 بشو ييد. سپس آن را به مدت 30 – 20 دقيقه در آب قليايي با درجه قليايي 4 خيس نماييد. برنجی را که در آب قليايي با درجه بالايي خيسانده شده، بپزيد، برنج ترد و خوش طعم تری خواهيد داشت.

پخت و پز با آب يونيزه قلیایی آی واتر iWater ( آب هوشمند) (بخش اول)

براي داشتن بهترين طعم غذا، هنگام پخت و پز، از آب یونیزه قليايي آی واتر iWater (آب شفابخش) استفاده كنيد. آب اسيدي، بيشتر اثر غذاها را از بين مي برد ، در نتيجه به طعم واقعي غذا دست نمي يابيد. آب یونیزه قليايي آی واتر  iWater ( آب هوشمند) باعث استخراج كامل طعم غذا شده، غذا ترد و لطيف مي شود و چاشني زيادي مورد نياز نيست.

سبزيجات با مزه گس را مي توان 30 – 20 دقيقه قبل از پخته شدن در آب قليايي خيساند. طعم فوق العاده ای خواهند يافت.

گواهینامه ها

{AG thumbWidth="117" thumbHeight="170" thumbAutoSize="none"arrange="name" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="6C6C6C" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="10" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="1" ignoreError="1" ignoreAllError="0" template="classic" popupEngine="slimbox"}albums/certgallery{/AG}